Mert Nobre Fenerbahçe'de!



Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Mert Nobre'yi Fenerbahçe'nin istediği, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.


Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde yer alan Nobre'nin Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Herhangi bir anlaşma olması halinde, gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaktan çekinmeyeceklerini dile getiren Kahramanlı, ''Fenerbahçe ciddi şekilde Nobre'yi istiyor. Ama henüz anlaşmaya varılmış değil. Görüşmeler sürüyor. Net bir şey yok. Bakacağız, görüşmeler neticesinde şartlar uygun olursa, transferi gerçekleştirebiliriz'' diye konuştu.

Mağlubiyet üzüntüsü
Kahramanlı, şanssızlıklarla başladıkları ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamadıklarını hatırlatarak, bu kötü gidişe ''dur'' demeleri gerektiğini vurguladı.

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını ''almamız gereken bir maçtı'' diye nitelendiren Kahramanlı, şöyle konuştu:

''Kendi taraftarımızın önünde bu maçın böyle bitmemesi gerekirdi. Ama, tabi ki bunun nedeni önemli futbolcularımızın sakat olması. Mersin İdmanyurdu'nun ucuz olmadığını, formanın ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu herkes bilmeli. İnşallah bu düşüş süreci sona erecek. Zaman zaman iniş çıkış olur. Biz şu an inişi yaşıyoruz. Ama ümit ediyorum ki, bir an önce bu sorun aşılacak ve çıkışa geçeceğiz. Kısa zamanda toplanıp, kaldığımız yerden başarılı yolculuğumuza devam etmeliyiz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder