Moussa Sow Fenerbahçe'de!



Aykut Kocaman, uçağa binmek üzere beklediği sırada bir telefon aldı.

Genç hocanın, Moussa Sow transferinde yaşanan gelişme üzerine takımla birlikte gitmekten vazgeçtiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe, dün özel bir uçakla Samsun’a gidip, buradan karayoluyla Ordu’ya geçerken, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ilginç bir olay yaşandı. Aykut Kocaman, uçağa binmek üzere beklediği sırada bir telefon aldı. Kafile uçağa binerken, Kocaman seyahatini erteleyip, havalimanından ayrıldı.

Bu gelişme şaşkınlık yaratırken, ilk anda Kocaman’ın, ailevi nedenlerle gitmekten vazgeçtiği iddia edildi. Ancak daha sonra genç hocanın hiçbir ailevi sorunu olmadığı ortaya çıktı. Yöneticiler, telefonlarını kapattığı için bu ani gelişmeyle ilgili resmi bir bilgi alınamazken, genç hocanın yakın çevresi, bu ertelemenin bir transfer görüşmesi yüzünden olduğu iddiasında bulundu.

İddiaya göre, Lille’de forma giyen Moussa Sow’u transfer etmek için bir süredir temasta bulunan yöneticiler, dün bu konuda gelişme sağladı. Yöneticilerin konuyu kendisine iletmesi üzerine, Kocaman, Samsun’a gitmekten vazgeçip, görüşmeleri takip etmek üzere geri döndü. Sportif direktör olarak transfer görüşmelerinde bizzat yer alan Aykut Kocaman’ın, Lille Kulübü’yle gerçekleştirilen görüşmelere katıldığı ileri sürüldü. Bir başka iddia da, transferde çok büyük aşama kaydedildiği ve Senegalli oyuncunun her an imza atabileceği yönünde. Bu arada Kocaman, akşam saatlerinde kampa katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder